Ο Οργανισμός

Ο Εκπαιδευτικός οργανισμός ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ξεκίνησε τη λειτουργία του ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου Κρήτης, το έτος 1995 από τη μαθηματικό Νινιράκη Αμαλία, με την παροχή μέγιστης βοήθειας στον αγώνα κάθε μαθητή, που αγωνίζεται για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Έως και σήμερα συνεχίζει την αποτελεσματική και επιτυχημένη πορεία του.

Το 2009 Πιστοποιήθηκε από το ΕΚΕΠΙΣ ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με στόχο τη παροχή μιας πλήρους επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και την ενίσχυση παρεμβάσεων υπέρ των νέων ανέργων, των άνεργων γυναικών, των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μακροχρόνια ανέργων αλλά και του ενεργού δυναμικού της περιοχής.Πλέον με τις νέες εξελίξεις στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση είναι πιστοποιημένο Κ.Δ.Β.Μ.2 από τον ΕΟΠΠΕΠ και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου παιδείας με αριθμό πιστοποίησης 192011586.

Το 2018 μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση, ιδρύει ένα νέο παράρτημα φροντιστηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης επί της Λεωφ. 62 Μαρτύρων (πάνω από το Galletto).

Μετρώντας λοιπόν περισσότερα από 25 χρόνια συνεχούς επιτυχούς πορείας διαπιστώνουμε την αναγνώριση από εκατοντάδες προηγούμενους μαθητές μας και σημερινούς πλέον επιστήμονες αλλά και από αξιόλογους συναδέλφους μας στην ιδιωτική και στη δημόσια εκπαίδευση.

Οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μας, που διαπνέονται από το πάθος της διδασκαλίας και την αγάπη τους στη νέα γενιά, τα σωστά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών μας, η παροχή οργανωμένης βοήθειας στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών μας η άριστα οργανωμένη γραμματεία μας και οι λειτουργικοί χώροι μας τόσο στην Αγία Βαρβάρα όσο και στο Ηράκλειο επί της Λ. 62 Μαρτύρων είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που εξασφαλίζουν κάθε χρονιά τις επιτυχίες-πρωτιές των μαθητών μας.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε στο έπακρο τις ικανότητες των μαθητών μας στις εξετάσεις εκμηδενίζοντας τον παράγοντα «τύχη»!