ΕΠΑΛ

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ολοκλήρωση είναι κοντά και στους μαθητές των ΕΠΑΛ!

Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξετάζονται σε 4 συνολικά μαθήματα. Στην Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία και στα Μαθηματικά με συντελεστή βαρύτητας 1,5 και στα δύο μαθήματα ειδικότητας με συντελεστή βαρύτητας 3,5.

Μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στις παρακάτω σχολές:

  1. Στα πολυτεχνεία και στα Τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσικής, Βιολογίας και Γεωλογίας ανάλογα με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 5%.
  2. Σε Πανεπιστημιακές Σχολές και Τμήματα συναφή με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 10%.
  3. Στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης ανάλογα με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 20%.
  4. Στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, στη Σχολή Αστυφυλάκων, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, στη Σχολή Πυροσβεστών και στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) σε ειδικό ποσοστό, που καθορίζεται κάθε χρόνο με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ανεξάρτητα από τον τομέα αποφοίτησής σου.

Το Φροντιστήριό μας διαθέτει εξειδικευμένους καθηγητές για όλες τις ειδικότητες, ώστε η προετοιμασία των μαθητών μας να γίνεται μεθοδικά και με γνώμονα πάντα να πετύχει τους στόχους που έχει ο καθένας από αυτούς.