Γ' Λυκείου

Η Γ΄ Λυκείου είναι η πιο κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στο άγχος και την προετοιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Γ' Λυκείου στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ολοκλήρωση

 

Καθώς το 90% των μαθητών μας έχει ήδη καλύψει σημαντικό μέρος της ύλης μέσω του προγράμματος προετοιμασίας από τη Β΄ Λυκείου έχοντας ολοκληρώσει τη θερινή προετοιμασία, η χρονιά μετατρέπεται σε μια μεθοδική και άρτια οργανωμένη διαδικασία που ωθεί τους μαθητές μας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τον τελικό στόχο, την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούν.

Το μυστικό της επιτυχίας μας, για τις πανελλήνιες εξετάσεις

 

  • Διαμορφώνουμε κατάλληλα το πρόγραμμα σπουδών ώστε οι μαθητές της Γ’ Λυκείου να μην έχουν κάθε μέρα μάθημα, ώστε να υπάρχουν στο πρόγραμμα τους ημέρες μελέτης.
  • Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα τεχνολογικά συστήματα, για την πλήρης κάλυψη των αναγκών των μαθητών και γωνιών.
  • Κάθε εβδομάδα οι μαθητές της Γ’ Λυκείου γράφουν ένα τρίωρο διαγώνισμα προσομοίωσης.

Πρόσθετα οφέλη και υπηρεσίες για τον γονέα και τον μαθητή

  • Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όλους μας τους μαθητές της Γ’ Λυκείου
  • Οι γονείς και οι μαθητές ενημερώνονται καθημερινά για την πρόοδο και εξέλιξη τους, μέσω των νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε.
  • Οι γονείς ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο αν το παιδί τους καθυστέρησε ή δεν ήρθε στο μάθημα.
  • Παρέχουμε στους μαθητές και στους γονείς των φροντιστηρίων μας χρονολογικά διαγράμματα επίδοσης για την πορεία και την πρόοδο του κάθε μαθητή σε Τεστ, Διαγωνίσματα και συμμετοχή στο μάθημα.
  • Παρέχουμε την δυνατότητα διαδικτυακού μαθήματος σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν μπορεί να μεταβεί στις φροντιστήριο μας στο Ηράκλειο ή στην Αγία Βαρβάρα.
  • Προσφέρουμε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκδρομές, με στόχο τον καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Προγράμματα Σπουδών Γ' Λυκείου

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος, προκειμένου να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και να σε ενημερώσουμε πλήρως για το Φροντιστήριο Ολοκλήρωση. Έχεις την δυνατότητα να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ολοκλήρωση στην Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου{link} ή στην Λ.62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο Κρήτης{link}.