Σχετικά με το Φροντιστήριο Ολοκλήρωση

Από το 1995 στον χώρο της Εκπαίδευσης

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ξεκίνησε τη λειτουργία του ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου Κρήτης, το έτος 1995 από τη μαθηματικό Νινιράκη Αμαλία, με την παροχή μέγιστης βοήθειας στον αγώνα κάθε μαθητή, που αγωνίζεται για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έως και σήμερα συνεχίζουμε την αποτελεσματική και επιτυχημένη πορεία μας.

 

Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Το 2009 πιστοποιηθήκαμε από το ΕΚΕΠΙΣ ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με στόχο τη παροχή μιας πλήρους επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και την ενίσχυση παρεμβάσεων υπέρ των νέων ανέργων, των άνεργων γυναικών, των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μακροχρόνια ανέργων αλλά και του ενεργού δυναμικού της περιοχής. Πλέον με τις νέες εξελίξεις στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και δια βίου μάθηση είναι πιστοποιημένο Κ.Δ.Β.Μ. από τον ΕΟΠΠΕΠ και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου παιδείας με αριθμό πιστοποίησης 192011586.

Φροντιστήριο Ολοκλήρωση στο Ηράκλειο

Το 2018 μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση, ιδρύσαμε ένα νέο παράρτημα φροντιστηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης επί της Λεωφ. 62 Μαρτύρων (πάνω από τον Κρητικό Φούρνο).

 

Ολοκλήρωση Σήμερα

Μετρώντας λοιπόν περισσότερα από 27 χρόνια συνεχούς επιτυχούς πορείας, έχοντας στο επίκεντρο τον γονέα και τον μαθητή καινοτομούμε και προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες τους. Σήμερα, και στα δυο μας παραρτήματα παρέχουμε μαθήματα Γυμνασίου, μαθήματα Λυκείου, μαθήματα ΕΠΑΛ, μαθήματα Ρομποτικής, εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε μαθητές στο ECDL και παρέχουμε διαδικτυακά μαθήματα. Διαθέτοντας λοιπόν άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, λειτουργικές και καινοτόμες εγκαταστάσεις, αποκτάμε ένα ισχυρό και διατηρήσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.