ΕΠΑΛ

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ολοκλήρωση είναι κοντά και στους μαθητές των ΕΠΑΛ!

ΕΠΑΛ στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ολοκλήρωση.

Το Φροντιστήριό μας διαθέτει εξειδικευμένους καθηγητές για όλες τις ειδικότητες, ώστε η προετοιμασία των μαθητών μας να γίνεται μεθοδικά και με γνώμονα πάντα να πετύχει τους στόχους που έχει ο καθένας από αυτούς.

 

Το μυστικό της Επιτυχίας μας 

 

Πρόσθετα οφέλη και υπηρεσίες για τον γονέα και τον μαθητή.

 

  • Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όλους μας τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΑΛ
  • Δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση ECDL για τους μαθητές της Α’ και Β’ ΕΠΑΛ που είναι εγγεγραμμένοι σε πάνω από δύο μαθήματα του φροντιστηρίου μας.
  • Οι γονείς και οι μαθητές ενημερώνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για την πρόοδο και εξέλιξη τους, μέσω των νέων εκπαιδευτικών τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε.
  • Οι γονείς ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο αν το παιδί τους καθυστέρησε ή δεν ήρθε στο μάθημα.
  • Παρέχουμε στους μαθητές και στους γονείς των φροντιστηρίων μας χρονολογικά διαγράμματα επίδοσης για την πορεία και την πρόοδο του κάθε μαθητή σε Τεστ, Διαγωνίσματα και συμμετοχή στο μάθημα.
  • Παρέχουμε την δυνατότητα διαδικτυακού μαθήματος σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν μπορεί να μεταβεί στις φροντιστήριο μας στο Ηράκλειο ή στην Αγία Βαρβάρα.
  • Παρέχουμε στους μαθητές μας, το δικό μας Chat προκειμένου να είναι σε συνεχής επικοινωνία με τους καθηγητές και συμμαθητές τους.

 

Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ


Μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στις παρακάτω σχολές:

  1. Στα πολυτεχνεία και στα Τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φυσικής, Βιολογίας και Γεωλογίας ανάλογα με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 5%.

  2. Σε Πανεπιστημιακές Σχολές και Τμήματα συναφή με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 10%.

  3. Στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης ανάλογα με τον τομέα της αποφοίτησής σου σε ποσοστό 20%.

Στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, στη Σχολή Αστυφυλάκων, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, στη Σχολή Πυροσβεστών και στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) σε ειδικό ποσοστό, που καθορίζεται κάθε χρόνο με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ανεξάρτητα από τον τομέα αποφοίτησής σου.

Μαθήματα Α ΕΠΑΛ
Φροντιστήριο για μαθητές ΕΠΑΛ στο Ηράκλειο Κρήτης
Μαθήματα Β ΕΠΑΛ