Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού πρέπει να γίνει μέσα από σωστή καθοδήγηση από εξειδικευμένους καθηγητές, αλλά και με βάση τα αποτελέσματα του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Μετά από τη σκληρή δουλειά ενός ολόκληρου χρόνου, ήρθε η ώρα να εξαργυρώσεις όλη αυτή την προσπάθεια που κατέβαλες για τις πανελλήνιες εξετάσεις, με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου, το οποίο θα είναι η αφετηρία της φοιτητικής ζωής σου, αλλά μην ξεχνάς πως θα καθορίσει και τη βάση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σου.  

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Γενικού Λυκείου

Με την πολυετή εμπειρία της Αμαλίας Νινιράκη, καθηγήτρια μαθηματικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου, και τους συνεργάτες της θα συζητήσετε σε ένα προσωπικό ραντεβού για τον κάθε μαθητή, τις προτιμήσεις σας σχετικά με τις πανεπιστημιακές σχολές, τους στόχους σας, τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει το κάθε τμήμα και τις διαφορές μεταξύ των τμημάτων.

Επιπλέον θα σας παρέχει πλήρης ενημέρωση αναφορικά με τις βάσεις της κάθε χρονιάς, προβλέψεις, αλλά και εναλλακτικές στην περίπτωση που δεν είναι εφικτό να εισέλθετε στην πρώτη επιλογή σας. 

Κάθε χρόνο το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τροποποιείται και υφίσταται μικρές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε για το βέλτιστο αποτέλεσμα, τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς, που συμμερίζονται το άγχος τους. 

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ)

Το Φροντιστήριο Ολοκλήρωση είναι εξειδικευμένο και στις ιδιαιτερότητες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου του ΕΠΑΛ, μιας που οι μαθητές εισέρχονται σε αυτές με διαφορετικές βαθμολογίες και αποκτούν άλλα επαγγελματικά δικαιώματα.