Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Το μυστικό μιας επιτυχημένης πανεπιστημιακής πορείας και εξέλιξης είναι η σωστή και έγκαιρη καθοδήγηση και έρευνα σχετικά με τις επιλογές που έχει το κάθε παιδί ανάλογα με τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του.

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο. Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των συμβούλων μας, σε νέα τεχνολογικά εργαλεία, αλλά και στις συνεργασίες μας με τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου. Είναι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον σου και εμείς είμαστε δίπλα σου για να σε ενημερώσουμε και να σε καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαθέτουμε το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Ολοκλήρωση προσεγγίζουμε και καθοδηγούμε εξατομικευμένα τον κάθε μαθητή να ανακαλύψει τις κλίσεις και τις ιδιαιτερότητές του, μέσω εγκεκριμένων και αξιόλογων τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του.Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού “ΑΡΙΣΤΟΝ” είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα, που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και σε φοιτητές που θέλουν να εξελιχθούν σε μεταπτυχιακές σπουδές. Με το σύστημα “ΑΡΙΣΤΟΝ” εξετάζονται ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, οι δεξιότητες και οι ενασχολήσεις του παιδιού και πως αυτά ταιριάζουν καλύτερα στην εκάστοτε πανεπιστημιακή σχολή.

Πότε πρέπει να κάνω το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού;

Η διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού, όσο νωρίτερα γίνεται τόσο το καλύτερο για τους μαθητές μας, αφού ανακαλύπτοντας από την Α’ Λυκείου το επάγγελμα που τους ταιριάζει, τους καθοδηγούμε στη Β’ Λυκείου να επιλέξουν το σωστό τομέα σπουδών και να δώσουν βαρύτητα στα μαθήματα του πεδίου εξειδίκευσης της Γ’ Λυκείου, για να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια & Εκδρομές

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούμε μέσα σε ένα σχολικό έτος είναι βασισμένα στις ανάγκες των μαθητών μας, αποσκοπώντας και αυτά στην πλήρη ενημέρωση τους και τον καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Τέτοιου είδους σεμινάρια τα διοργανώνουμε στις εγκαταστάσεις μας και online μέσα από την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα. Η ενημέρωση και οι εκπαίδευση των μαθητών μας μέσα από τις εκπαιδευτικές εκδρομές στοχεύουν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση τους και σε έναν καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Τεχνολογικά ιδρύματα και πανεπηστίμια που συνεργαζόμαστε και έχουμε επισκεφθεί είναι, το ΙΤΕ και το ΕΛΜΕΠΑ.

Φωτογραφίες από Σεμινάρια & Εκδρομές

Βίντεο από Σεμινάρια & Εκδρομές