Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με την EMPLOY

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές,

Στα Φροντιστήρια ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΣΥΝ-ΤΑΞΕΙ λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών και των γονέων διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο σύμβουλο εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στην Ελλάδα (EMPLOY), διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την Α’ & Β ́ Λυκείου. Στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσουμε όλες τις αλλαγές, σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες αλλά και θα αναδείξουμε τους δυναμικούς κλάδους εργασίας και την νέα αγορά εργασίας όπως θα εξελιχθεί στη μετά covid19 εποχή. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν αναλυτικά.

Online Εγγραφή στο Σεμινάριο

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και είναι Δωρεάν για όλους. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε ΕΔΩ και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης, όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

 

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στη γραμματεία του φροντιστηρίου μας καλώντας στο 28940-23600/ 2810-312123 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.