Πιστοποιημένα Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής STEM για Παιδιά.

Πιστοποιημένα Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής STEM για Παιδιά.

Εκπαιδευτική Ρομποτική στο Φροντιστήριο Ολοκλήρωση

 Όραμα μας, είναι να παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον μαθητή και τον γονέα. Προσαρμοζόμενοι λοιπόν στις ανάγκες του σήμερα και της τεράστιας τεχνολογικής εξέλιξης, ξεκινήσαμε στο Φροντιστήριο Ολοκλήρωση στην Λ.62 Μαρτύρων και στην Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου εκπαιδευτικά μαθήματα ρομποτικής για παιδιά.

 

Τι είναι Εκπαιδευτική Ρομποτική;

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι η δραστηριότητα στην οποία οι μαθητές συναρμολογούν και προγραμματίζουν μια ρομποτική κατασκευή. Επιπλέον είναι μια ισχυρή και ευέλικτη διδασκαλία μάθησης που ενθαρρύνει τους μαθητές και μαθήτριες να κατασκευάσουν και να ελέγξουν ρομπότ χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες γλώσσες προγραμματισμού.

Σε ποια παιδιά απευθύνεται η εκπαιδευτική Ρομποτική του Φροντιστηρίου μας;

Ποτέ δεν είναι νωρίς για κάποιο παιδί να ξεκινήσει να ασχολείται και να εκπαιδεύεται σε θέματα ρομποτικής. Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα το πρόγραμμα σπουδών μας προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση και εμπειρία σε κάθε τμήμα μαθητών μας.

 1. Μαθητές Δημοτικού 

 2. Μαθητές Γυμνασίου

 3. Μαθητές Λυκείου

Lego Education για μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στο Φροντιστήριο Ολοκλήρωση

Τα οφέλη που αποκτούν οι μαθητές μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική :

Η ρομποτική είναι ένας τρόπος μάθησης μέσα από πολλά θέματα, συνδυάζει μαθήματα Φυσικής – Προγραμματισμού – Μηχανικής – Μαθηματικών. Τα προγράμματα εκπαίδευσης μας αποσκοπούν, μέσα από το παιχνίδι με τα ρομπότ να δουν στην πράξη οι μαθητές μας τον συνδυασμό αυτών των μαθημάτων. Επιπλέον, ο προγραμματισμός είναι ένας τρόπος για δομήσει κάποιος την σκέψη του.

 

 1. Ανάπτυξη γνώσεων στα σχετικά μαθήματα

 2. Διαμόρφωση κριτικής και δομημένης σκέψης

 3. Ανάπτυξη ομαδικού και συνεργατικού πνεύματος 

 4. Ο συνδυασμός επιστήμης και τεχνολογίας με το παιχνίδι καλλιεργεί τη φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών μας.

“Πάνω από το 50% των θέσεων εργασίας του μέλλοντος θα απαιτεί ένα υπόβαθρο στα Μαθηματικά, στην Επιστήμη και την Τεχνολογία.”

Ο Τεχνολογικός μας εξοπλισμός :

 

Όλοι μας οι μαθητές θα εκπαιδευτούν και θα εξοικειωθούν με το εξοπλισμό της Lego Education και Arduino Education. Παραμετροποιήσεις πάνω στον εξοπλισμό μας θα υπάρχουν ανάλογα με την τάξη και το επίπεδο του κάθε μαθητή.

 

 1. Lego WeDo 2.0

Το LEGO WeDo 2.0 είναι σχεδιασμένο για τις τάξεις του Δημοτικού, παρέχοντας μια εκπαιδευτική λύση που ενθαρρύνει την φαντασία και σκέψη των μαθητών ενώ παράλληλα θα βελτιώσει τις ικανότητές τους στα πεδία των φυσικών επιστημών, της μηχανικής, της τεχνολογίας και του προγραμματισμού.

 

 1. Lego Mindstorms 

Η πλατφόρμα LEGO MINDSTORMS EV3 αποτελεί την κορυφαία λύση εκπαιδευτικής ρομποτικής. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για έμπειρους αλλά και για αρχάριους μαθητές ρομποτικής. Με αυτό το εργαλείο οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν και να δοκιμάσουν τις δικές τους λύσεις σε πραγματικά προβλήματα της ρομποτικής τεχνολογίας. Στον εξοπλισμό μας πέρα από την πλατφόρμα διαθέτουμε και τα ρομποτάκια της σειράς Lego Mindstorms, όπου θα προγραμματίζουν και θα λειτουργούν οι μαθητές μας. 

 

 1. Arduino Education

Το Arduino είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα STEAM, απολύτως εναρμονισμένη με όλα τα τελευταία trends στο χώρο της τεχνολογίας. Με την χρήση του Arduino οι μαθητές μας θα εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές του προγραμματισμού, ανακαλύπτοντας πρακτικές εφαρμογές και επίλυση προβλημάτων μέσα από διάφορα παιχνίδια.

 

 

Είμαστε η καλύτερη επιλογή για τον μαθητή και τον γονέα

 1. Από το 1995 στην εκπαίδευση

 2. Ο καθηγητής ρομποτικής μας, έχει τεράστια εμπειρία και είναι βραβευμένος σε διαγωνισμούς ρομποτικής και STEM. “Γιάννης Τζαγκαράκης

 3. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα ρομποτικής και STEM.

 4. Οι μαθητές λαμβάνουν πιστοποίηση για την εκπαίδευση τους.

 5. Οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών τους μέσα από την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα.

Εκπαιδευτικός εξοπλισμός Lego Education
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά με Lego Education

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος :

 

Προσφορά για την συμπλήρωση φόρμας της εκπαιδευτικής ρομποτικής