Εκπαιδευτικά Σεμινάρια & Εκδρομές

Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών μας, ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Ολοκλήρωση διοργανώνουμε συναντήσεις και σεμινάρια με καταξιωμένα στελέχη και καθηγητές διαφόρων κλάδων είτε στις φυσικές μας εγκαταστάσεις (Ηράκλειο και Αγία Βαρβάρα) είτε online.

 

 

 

Επίσκεψη των μαθητών μας στο ΙΤΕ

Εκπαιδευτικές Εκδρομές σε Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα

 

Η ενημέρωση και οι εκπαίδευση των μαθητών μας μέσα από τις εκπαιδευτικές εκδρομές στοχεύουν σε έναν καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Ενδεικτικό είναι το παρακάτω βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε από την επίσκεψη του φροντιστηρίου μας στο ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο Κρήτης)

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στα παραρτήματα μας ή Online

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούμε μέσα σε ένα σχολικό έτος είναι βασισμένα στις ανάγκες των μαθητών μας, αποσκοπώντας και αυτά στην πλήρη ενημέρωση τους και τον καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Ενδεικτικό είναι το παρακάτω βίντεο τον με διδάκτορα από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, όπου μιλάει στους μαθητές μας για “Business Intelligence and Data Analytics” στις εγκαταστάσεις μας στο Ηράκλειο Κρήτης.