Διαδικτυακό Φροντιστήριο Ολοκλήρωση

Διαδικτυακό Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες των γονιών και των μαθητών μας, αλλά και στις ανάγκες του σήμερα, το καλοκαίρι του 2021 ιδρύσαμε το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Ολοκλήρωση. ‘Επειτα λοιπόν από 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση, εισχωρήσαμε στον κλάδο της online εκπαίδευσης με στόχο να παρέχουμε στους μαθητές και γονείς την πιο ολοκληρωμένη φροντιστηριακή εμπειρία.

Σε ποιους απευθύνεται το Online Φροντιστήριο.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Ολοκλήρωση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. Ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο ιδρύσαμε τα online μαθήματα ήταν οι ήδη υπάρχον μαθητές μας στο Ηράκλειο και την Αγία Βαρβάρα. Θέλοντας λοιπόν να εξαλείψουμε όλα τα εμπόδια της σημερινής εκπαίδευσης προσθέσαμε αυτή την καινοτόμα λύση στις υπηρεσίες μας.

 

Ο αμέσως επόμενος σκοπός ίδρυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ήταν η παροχή ολοκληρωμένης φροντιστηριακής εμπειρίας σε μαθητές και γονείς της χώρας αλλά και του εξωτερικού που δεν έχουν πρόσβαση στις υφιστάμενες μονάδες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ολοκλήρωση.

 

Ο Τεχνολογικός μας εξοπλισμός

Όπως αναφέρουμε, στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντιστηριακή εμπειρία σε μαθητές και γονείς, για αυτό τον λόγο επιλέξαμε ως σύμμαχο και συνεργάτη μας την i-Nucleus. Το i-Nucleus είναι το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικής πλατφόρμας (MIS) για σχολεία, κολέγια και κέντρα διδασκαλίας. 

 

Με αυτή μας την συνεργασία αποκτάμε ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στα άλλα διαδικτυακά φροντιστήρια καθώς :

1)παρέχουμε στους γονείς και τους μαθητές μας την καλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης μαθητών και καθηγητών, εξασφαλίζοντας την πιο αποδοτική και αποτελεσματική οργάνωση.

2) Τα online μαθήματα της i-Nucleus παρέχουν στους μαθητές και τους καθηγητές μας, τον μοναδικό συνδυασμό σύγχρονων και ασύγχρονων εργαλείων ,με αποτέλεσμα οι καθηγητές και οι μαθητές να συνεργάζονται αποτελεσματικά ακόμα και όταν εργάζονται εξ αποστάσεως.

 

Διαδικτυακό Φροντιστήριο
Online Μαθήματα

Πως διεξάγεται το Διαδικτυακό μάθημα

 • Στην ψηφιακή μας τάξη οι μαθητές παρακολουθούν το μάθημα ζωντανά.
 • Μέσω της web κάμερας οι μαθητές βλέπουν τον καθηγητή και τους συμμαθητές τους.
 • Ο διαδικτυακός μας πίνακας επιτρέπει στους καθηγητές να παραδίδουν τα μαθήματά τους είτε γράφοντας σε έναν λευκό πίνακα είτε πάνω τις διαφάνειες που έχουν ανεβάσει.
 • Τα online μαθήματα μας, εξασφαλίζουν διαδραστική συμμετοχή μαθητών.
 • Οι μαθητές και οι καθηγητές έχουν την δυνατότητα μαγνητοσκόπησης του διαδικτυακού μαθήματος.
 • Ανταλλαγή εκπαιδευτικού υλικού μεταξύ καθηγητών και μαθητών χωρίς κανένα περιορισμό.

 • Μάθηση από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος

 

 

Απαραίτητος Εξοπλισμός μαθητή, για το online φροντιστήριο Ολοκλήρωση.

 

 1. Ο κάθε μαθητής για να συμμετάσχει στο μάθημα θα πρέπει να διαθέτει σύνδεση στο Internet με ελάχιστη ταχύτητα.
 2. Θα πρέπει να έχει στην διάθεση του, μια εκ των ηλεκτρονικών συσκευών, Laptop, Desktop, Tablet ή Smartphone.
 3. Η ηλεκτρονική συσκευή που θα επιλέξει να χρησιμοποιεί ο μαθητής θα πρέπει να περιλαμβάνει κάμερα, ακουστικά και μικρόφωνο. Η χρήση κάμερας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες στο μάθημα.

Ποιο είναι το πρόγραμμα σπουδών και οι πρόσθετες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τους μαθητές του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου Ολοκλήρωση;

 

H φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια και στον κλάδο της online εκπαίδευσης. Ο κάθε μαθητής και γονιός μπορεί να ανακαλύψει το πρόγραμμα σπουδών και τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου , ΕΠΑΛ κάνοντας κλικ στην σελίδα ανάλογα με την σχολική του κατάσταση.

Γιατί το Online Φροντιστήριο Ολοκλήρωση είναι η καλύτερη επιλογή :

 
 1. Από το 1995 στον κλάδο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 2. Έχουμε στο επίκεντρο τον γονέα και τον μαθητή
 3. Δίνουμε έμφαση στα ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα
 4. Διαθέτουμε έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές
 5. Συνεργαζόμαστε με την i-Nucleus
 6. Παρέχουμε δωρεάν το πιο αξιόπιστο Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 7. Πραγματοποιούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκδηλώσεις online
 8. Έχουμε τεράστια εμπειρία στην Συμπλήρωση Μηχανογραφικού